»
Servicii » Promovare pe internet

Ce este Promovarea pe Internet ?

Promovarea web reprezinta procesul prin care un site este facut cunoscut atat motoarelor de cautare, directoarelor web cat si viitorilor potentiali clienti ai firmei dvs.

Serviciile oferite pentru promovare sunt:

  1. Inscrierea in motoare de cautare

Inscrierea site-ului in motoarele de cautare precum Yahoo, Google, AltaVista, MSN, etc. este esentiala in procesul de promovare.

Google reprezinta jucatorul cel mai important si in acelasi timp cel mai mare motor de cautare. Oricine stie ca, atunci cand se doreste un anumit serviciu sau un produs, cel mai eficient mod de a gasi serviciul sau produsul respectiv este o cautare pe Google.

  2. Inscrierea in directoare web / Bloguri de Articole

Pentru ca motoarele de cautare sa indexeze cat mai bine site-ul dvs. este important ca multe alte site-uri precum directoarele web sau Blogurile sa contina legaturi relevante catre site-ul dvs.

Pentru aparitia pe primele pozitii in motoarele de cautare, site-ul dvs va trebui clasificat ca avand o importanta mai mare decat site-urile concurente (en: page rank).

Pentru ca page rank-ul asociat site-ului dvs. sa fie cat mai ridicat e esential ca site-urile care contin un link catre dvs. sa detina de asemenea un page rank ridicat.

Un motor de cautare precum Google va avea o incredere mai mare in site-ul dvs., cu cat numarul de legaturi relevante catre el este mai mare.
 

 

  3. Link exchange sau schimbul de link-uri.

Este important pentru o promovare cat mai eficienta sa se faca link exchange cu alte site-uri din domenii diferite de activate, dar cu aceeasi clienti tinta.

Schimbul de link-uri consta in punerea unei legaturi din partea ambelor parti catre site, creandu-se astfel o conexiune stransa intre site-uri.

  4. Postari pe Retelele de Socializare

Este important ca site-ul web sa fie postat pe retelele de socializare precum: Facebook, Twitter, LinkedIn, Google Plus.