»
Despre noi » De ce Softimpera ?

De ce Softimpera? - Agentie Web Design Cluj-Napoca RomaniaIti prezentam mai jos 6 motive pentru care vrei sa lucrezi cu noi:
 

  1. Echipa Softimpera este formata din:

- Ingineri programatori specializati in Informatica si Calculatoare, absolventi ai Universitatii Tehnice Cluj-Napoca

- Designeri Specializati in Arte Plastice si Pictura, care va pot oferi solutii calitative de grafica

- Specialisti in Marketing Online si Promovarea pe Internet, ce au obtinut rezultate concrete in motoarele de cautare.

  2. Iti oferim Solutii Complete

Iti oferim intreg pachetul de servicii necesar pentru ca site-ul tau sa fie online: Proiectare, Construire site web, Implementare, Optimizare, Promovare, Gazduire, Marketing Online si Intretinere continua.

  3. Avem Rezultate Concrete

Avem rezultate vizibile si concrete: fiecare site creat de noi este optimizat, promovat si listat in motoarele de cautare in primele pozitii.

  4. Experienta in domeniu

In cei 10 ani de activitate, avem experienta prin realizarea a peste 400 de site-uri web, magazine, portaluri si aplicatii web .

  5. Producatori de Software, CMS Propriu

Fiecare aplicatie este de fapt un soft complex ce permite administrarea printr-o sectiune de tip CMS – Content Management Sistem si este dezvoltat de la zero (Fara Template-uri). Fiind producatorii platformelor pe care dezvoltam, avem avanjate precum: scalabilitate, flexibilitate si bineinteles avem solutii pentru cerintele, ideile si planurile tale.

  6. Suntem o firma Stabila

In cei 12 ani de activitate ne-am dezvoltat, am crescut treptat si sanatos am investit in tehnologii si cunostinte, astfel incat imaginea ta de pe internet sa fie pe maini bune.