Ce spun clientii nostri

Comentarii Guestbook


Experienta Softimpera este mult mai mult decat construirea unui website. Pe langa faptul ca Lucian si echipa sa ne-au citit gandurile si au redat exact ideea Asteco, rapid, eficient si cu mult profesionalism, am avut placuta surpriza sa primim chiar mai mult: o platforma online flexibila pe care sa o putem actualiza oricand, servicii SEO care ne-au propulsat vizibilitatea peste asteptari intr-un timp foarte scurt si asistenta post-lansare in promovarea online. Judecand dupa reactiile ponderii ridicate de clienti care ne-au gasit prin intermediul site-ului, as spune ca si din exterior www.astecolifestyle.com a devenit inca un produs de succes marca SoftImpera.

Director Marketing: Alexandra Sarlea

Sunt foarte multumit de colaborarea cu SoftImpera de peste 3 ani, iar dupa realizarea site-ului web si participarea la reclame sponsorizate pot spune ca am simtit o crestere semnificativa a numarului de clienti. Colaboram in continuare pentru administrarea site-ului web si publicitate pe internet.

Director General: Cionea Mircea

Profesionalismul, disponibilitatea si competenta firmei SOFTIMPERA au fost factorii de succes in proiectarea, optimizarea si promovarea site-ului nostru pe internet. Colaborarea cu SOFTIMPERA reprezinta un exemplu elocvent in care, totdeauna rezultatele obtinute depasesc asteptarile.

Director General: Bacanu Octavian

Colaborarea cu echipa Softimpera a fost excelenta datorita profesionalismului, flexibilitatii si intelegerii cu care a tratat cerintele noastre. O recomandam cu incredere tuturor celor care doresc realizarea profesionista de aplicatii web.

Director General: Corina Badulescu

Am colaborat cu echipa de la SoftImpera in vederea realizarii si promovarii site-ului de prezentare pentru firma de curatenie si igienizare cu vapori, Vapigiena SRL. In opinia mea este o firma serioasa, prompta, receptiva si deschisa oricarei idei sau proiect. Echipa de la SoftImpera a dat dovada de rabdare si profesionalism, iar colaborarea noastra a dus la aparitia site-ului pe prima pagina Google, asa cum ne-am dorit. Apreciem ca foarte bun raportul calitate/pret si-i recomandam cu incredere si partenerilor nostri.

Director General: Alina Feder

Disponibilitate, deschidere, creativitate, rabdare, Profesionalism – intr-un cuvant: SOFTIMPERA. Am colaborat cu echipa SOFTIMPERA in vederea realizarii a doua site-uri. Promptitudinea, responsabilitatea, viteza de lucru si intelegerea de care au dat dovada pe parcursul cooperarii, ii recomanda ca profesionisti autentici si dedicati specializarii pe care o au. Din punctul meu de vedere, este echipa cu care am colaborat cel mai bine in aceasta sfera de activitate, a serviciilor web si care, se incadreaza cu adevarat in randul specialistilor. Pastrez in continuare colaborarea cu domniile lor si ii recomand cu incredere si admiratie tuturor persoanelor care vor sa lucreze cu profesionisti, a caror carte de vizita este munca si serviciile de calitate, pe care le ofera. Multumesc Echipei SoftImpera!

Psih. Stefania D.Nita

Am colaborat cu Softimpera pentru realizarea unui site de licitatii complex. Cerintele precum: securitatea sporita, folosirea celor mai noi tehnologii cat si posibilitatea de administrare totala ce imi permite toate operatiile necesare pentru intretinerea intregii aplicatii web, au fost indeplinite cu success. Recomand Softimpera pentru calitatea proiectelor si consider ca este echipa cea mai potrivita pentru realizarea oricarei aplicatii web, indiferent de complexitatea dorita.

Ing. Ghirca Alexandru

Am beneficiat de serviciile firmei SOFTIMPERA si suntem foarte multumiti. Este o firma serioasa, in care calitatea si promtitudinea isi spun cuvantul inca din fazele de inceput ale colaborarii. Am dorit crearea unui web site html de prezentare a serviciilor oferite de societatea noastra, web designerii si programatorii SOFTIMPERA au creat web site-ul de care am avut nevoie si, mai mult decat atat, acesta a fost optimizat pentru motoarele de cautare in scurt timp, este usor de folosit pentru clientii nostrii, si usor de administrat si intretinut chiar de catre noi.

Administrator: Florin Nicoara

Am colaborat cu firma SoftImpera pentru realizarea unui site de prezentare pentru Original Marines Romania. Prin intermediul sectiunii de administrare realizate de dansii se pot administra foarte usor pozele si toate paginile site-ului web. De remarcat seriozitatea, disponibilitatea si sa nu uitam cel mai important PRETUL. Pot spune ca, raportul pret - calitate, promtitudinea executiei, claritatea explicatiilor pentru administrarea site-lui de catre nespecialisti fac din SOFTIMPERA o firma care poate fi cu incredere recomandata !

Manager: Valentina Stroescu

Colaborarea cu echipa Softimpera a fost excelenta datorita profesionalismului, flexibilitatii si intelegerii cu care a tratat cerintele noastre. O recomandam cu incredere tuturor celor care doresc realizarea profesionista de aplicatii web.

Director General: Corina Badulescu


WhatsAppIncarcare..

Conexiunea a fost inchisa. Va rugam sa reincarcati pentru a restabili functionalitatea.
Conexiunea a fost inchisa. Va rugam sa reincarcati pentru a restabili functionalitatea.

Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare.