Reclame Sponsorizate Pay Per Click
Google Ads, Facebook, Remarketing

Google AdWords

Reclamele PayPer Click reprezinta un sistem de publicitate prin care vei plati per click doar pentru clientii ce cauta pe motoarele de cautare, dau click si ajung pe site-ul tau, spre deosebire de publicitatea clasica (TV, Radio). Serviciul de Reclame Sponsorizate Pay Per Click se adreseaza exclusiv clientilor ce realizeaza sau au realizat proiectele cu compania noastra.
Iti oferim serviciul de realizare si intretinere a reclamelor Pay Per Click, prin care vom optimiza costurile per click astfel incat sa iti aducem cat mai multi clienti si tu sa cheltui cat mai putini bani per click.

Google Ads

Google Ads

Google Ads este programul de publicitate oferit de Google care iti permite sa atragi noi clienti si sa iti dezvoltati afacerea. Google Ads reprezinta una dintre cele mai targetate metode de promovare online, avand ca si principal avantaj afisarea reclamelor in momentul in care vizitatorul este interesat si cauta din proprie initiativa, acesta stiind deja ca doreste sa achizitioneze produsul/serviciul pe care il comercializati. In consecinta, veti cheltui bani doar cu potentiali clienti.

Avantaje

 • Ajungem la utilizatori exact in momentul in care acestia cauta ceea ce compania ta le ofera
 • Anuntul este afisat unor utilizatori care cauta deja produsele si serviciile ce compania ta le ofera ofera. Prin urmare, este foarte probabil ca acestia sa efectueze actiunile ce le doresti.
 • Reclamele sponsorizate apar in primele pozitii, inaintea celor organice
 • Putem alege destinatiile in care apare anuntul si in ce zone geografice (tari, orase sau chiar cartiere).
 • Controlam bugetul
 • In cazul licitarii cost-pe-clic (CPC), esti taxat numai atunci cand un utilizator da clic pe anunt. 
 • Decidem suma pe care o dorim sa o cheltuim lunar si nu vom fi niciodata taxati peste suma respectiva.
 • Nu exista cheltuieli minime impuse.
 • Aflam exact ce anume functioneaza in anunt si putem sa-l imbunatatim pornind de la aceste elemente.
 • Consultam un raport care detaliaza performantele anuntului, numarul clientilor noi care au contactat compania pornind de la anunt, locatiile din care provin acestia si multe altele.
 • Utilizam instrumentele AdWords pentru a modifica si imbunatati anuntul si crestem numarul clientilor potentiali care vor contacta compania.


Ce vom face noi ?

 • Dupa crearea efectiva a campaniei/campaniilor pe Google AdWords, ne vom ocupa de monitorizarea acestora, vom urmari numarul de click-uri, de afisari, vom controla starea cuvintelor cheie (astfel incat sa fie eligibile) si se va mari/scadea costul maxim pe click astfel incat pozitiile medii de afisare sa fie cat mai bune (in intervalul 1-3). 
 • Vom alege impreuna cu tine Cuvintele Cheie ce au o importanta deosebita mentionandu-le neaparat in titlul reclamei! Pe baza acestor cuvinte cheie, vom aduce traficul de care are nevoie site-ul tau. Vom folosi cuvinte cheie formate din 2-4 cuvinte cat si cuvinte cheie negative ce vor exclude cu usurinta click-urile care doar costa bani si nu furnizeaza cumparatori catre site-ul tau (conversii).
 • Vom folosi Titluri care atrag atentia vizitatorilor si trebuie sa ne asiguram ca acestea sunt scrise in asa maniera incat vor atrage interesul vizitatorilor. 
 • Vom Iesi in evidenta si vom folosim extensii pentru a creste scorul de calitate, urmarind extensiile care performeaza si le pastram doar pe acestea.
 • Vom realiza teste A-B pentru a testa rata de conversie a anunturilor si pentru a gasi cele mai bune anunturi. In felul acesta, veti avea mai multe vanzari si costuri mai putine.
 • Vom crea pagini de destinatie atractive pentru utilizator
 • Vom monitoriza si imbunatati Valoarea CTR ce reprezinta numarul de click-uri inregistrate pe anunt impartit la numarul de afisari ale acestuia. Monitareaza ratei de click este extrem de utila deoarece aceasta se utilizeaza pentru a masura cat de des dau click utilizatorii pe anuntul tau dupa ce le-a fost afisat. O valoare CTR mare arata ca utilizatorii considera ca anunturile sunt utile si relevante.
 • Vom monitoriza si imbunatati scorul de calitate, care cuprinde valori de la 1 la 10, raportat pentru fiecare cuvant cheie din contul tau. Scorul de calitate reprezinta o estimare a calitatii anunturilor si a paginilor de destinatie declansate si are o influenta asupra pozitiei anunturilor in pagina cu rezultatele cautarii Google cat si a costului per click platit pentru accesarea fiecarui anunt .
Facebook Ads

Facebook Ads

Reprezinta un sistem de publicitate pay per click prin Facebook cu ajutorul careia notorietatea paginii dumneavoastra poate sa creasca .

Ce vom face Noi ?

In cadrul campaniei de Facebook Ads, pentru inceput vom deschide si vom crea o noua campanie, realizand setarile necesare (audienta, locatii vizate, difuzarea anunturilor, buget etc), dupa care vom crea anunturile (de tip text).
Dupa crearea efectiva a campaniei/campaniilor, ne vom ocupa de monitorizarea acestora si vom urmari numarul de click-uri si de afisari.
Google si Facebook Remarketing

Google & Facebook Remarketing

Remarketing este o metoda de publicitate online pay per click care te ajuta sa ajungi din nou in atentia celor care ti-au parasit site-ul fara a cumpara sau a indeplini un obiectiv afisandu-le reclame si reamintindu-i de ofertele tale pe alte site-uri de interes public pe care ei navigheaza cat si pe Facebook. 
De asemenea acest sistem de publicitate platita ajuta la intiparirea brandului in mintea utilizatorului.

Ce vom face noi?

In cadrul campaniei de Remarketing, se va deschide si crea campania, realizand setarile necesare si vom monitoriza evolutia acesteia.
WhatsAppIncarcare..

Conexiunea a fost inchisa. Va rugam sa reincarcati pentru a restabili functionalitatea.
Conexiunea a fost inchisa. Va rugam sa reincarcati pentru a restabili functionalitatea.

Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare.