Ce este Promovarea pe Internet ?

Promovarea web reprezinta procesul prin care un site este facut cunoscut atat motoarelor de cautare, retelelor de socializare cat si viitorilor potentiali clienti .
Serviciul de Promovare pe internet se adreseaza exclusiv clientilor ce realizeaza sau au realizat proiectele cu compania noastra.

Cum se realizeaza promovarea pe internet ?

Promovare pe internet

Inscrierea in motoare de cautare

Inscrierea site-ului in motoarele de cautare precum Yahoo, Google , etc. este esentiala in procesul de promovareGoogle reprezinta jucatorul cel mai important si in acelasi timp cel mai mare motor de cautare

Website-ul tau va mai fi inscris in Google Search Console si va detine o harta de link-uri (sitemap) prin care vom instiinta motoarele de cautare de toate paginile din website pentru a putea fi indexate.

Inscrierea in Portaluri de specialitate, Presa si Bloguri de Articole

Pentru ca motoarele de cautare sa indexeze cat mai bine site-ul dvs. este important ca multe alte site-uri precum: Portaluri de specialitate din domeniul tau de actitivate sau Blogurile sa contina legaturi relevante catre site-ul tau.

Pentru aparitia pe primele pozitii in motoarele de cautare, site-ul tau va trebui clasificat ca avand o importanta mai mare decat site-urile concurente (en: page rank).

Pentru ca page rank-ul asociat site-ului dvs. sa fie cat mai ridicat e esential ca site-urile care contin un link catre dvs. sa detina de asemenea un page rank ridicat.

Un motor de cautare precum Google va avea o incredere mai mare in site-ul dvs., cu cat numarul de legaturi relevante catre el este mai mare.

Promovare pe internet
Promovare pe internet

Link exchange sau schimbul de link-uri

Este important pentru o promovare cat mai eficienta sa se faca link exchange cu alte site-uri din domenii diferite de activate, dar cu aceeasi clienti tinta.

Schimbul de link-uri consta in punerea unei legaturi din partea ambelor parti catre site, creandu-se astfel o conexiune stransa intre site-uri.

Postari pe Retelele de Socializare

Site-urile de socializare sunt de obicei destinate discutiilor si impartasirii informatiilor intre utilizatori. Aceste site-uri ne vor ajuta in a gasi noi clienti pentru serviciile sau produsele oferite.

Mentionarea site-ului pe social media (Facebook, Google sau Linked) este importanta deoarece cu cat site-ul tau este mentionat mai mult pe retelele de socializare si cu cat postarile sunt mai populare si mai virale, cu atat mai mult acesta devine mai popular si va creste in topul cautarilor motoarele de cautare.

Promovare pe internet
WhatsAppIncarcare..

Conexiunea a fost inchisa. Va rugam sa reincarcati pentru a restabili functionalitatea.
Conexiunea a fost inchisa. Va rugam sa reincarcati pentru a restabili functionalitatea.

Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare.