Optimizare SEO 
Optimizare Pagini Web Cluj

Provenind din engleza, Search Engine Optimization (Optimizare pentru motoare de cautare) reprezinta optimizarea si pregatirea continutului (text, imagini, etc) a unei pagini web pentru a fi indexata eficient de catre motoarele de cautare.

Serviciul de optimizare SEO se adreseaza exclusiv clientilor ce realizeaza sau au realizat proiectele cu compania noastra.

Cum se realizeaza optimizarea SEO ?

Optimizarea paginilor

Optimizarea paginilor web

Se realizeaza prin: alegerea cuvintelor cheie, studiul concurentei, optimizarea continutului paginilor web, optimizarea infrastructurii de link-uri si instalarea de tool-uri pentru monitorizare cum ar fi Google trending-up - un instrument util prin care se poate monitoriza cu usurinta audienta si traficul de pe site-ul tau. 

Alegerea cuvintelor cheie

Motoarele de cautare vad site-ul tau ca un intreg, toate paginile de pe site-ul tau sunt analizate pentru a afla daca site-ul este relevant pentru un subiect. Paginile website-ului trebuie sa se optimizeze pentru cuvinte cheie diferite si cu cat exista mai multe pagini web ale site-ului care sunt optimizate pentru cuvinte cheie legate de o anumita tema, cu atat este mai probabil ca site-ul sa obtina topuri ridicate pentru un anumit cuvant cheie, legat de acel subiect.

Cand internautii vor sa cumpere ceva, acestia trec prin trei etape de cercetare incepand de obicei de la cuvinte cheie generale, cuvinte cheie de comparare si mai apoi cuvinte cheie pentru cumparare. 

  • Cuvinte cheie pentru navigare generale: vor scrie pe motorul de cautare un cuvant cheie foarte general referitor la produsul sau serviciul ce il doresc.
  • Cuvinte cheie pentru comparare: in aceasta situatie ei stiu tipul produsului sau serviciului pe care il doresc.
  • Cuvinte pentru cumparare: se utilizeaza in general cuvinte cheie foarte specifice, deoarece ei stiu ce vor sa cumpere, insa in acest caz ei cauta site-ul cu oferta cea mai buna.

Impreuna cu tine vom alege cuvintele cheie pentru care va fi optimizat Website-ul in urma unei analize si ne vom folosi de cuvinte cheie ce descriu termeni de comparare - cumparare.

Optimizarea paginilor

Studiul Concurentei

Pentru o optimizare eficienta va trebui sa studiem concurenta si modul cum sunt clasate site-urile concurente in motoarele de cautare pentru a depista noi cuvinte cheie de care ne putem folosi, dar si pentru a depista cuvinte cheie pentru care putem obtine rezultate mai avansate in motoarele de cautare decat concurenta.

Optimizare Meta Tag-uri

Meta tag-urile le ofera motoarelor de cautare informatii despre continutul unei pagini web si optimizarea SEO, ele nu sunt vizibile pentru utilizatorii obisnuiti ai site-ului tau si le regasesti doar in sursa paginii web. 

Cuvintele Cheie alese trebuie sa apara in Meta-tag-urile: Title (o sinteza a paginii) si Description (o descriere scurta a paginii).

Optimizarea paginilor

Optimizare Continut

Cuvintele cheie trebuie sa apara in: titlul site-ului (H1, H2) cat si in continutul paginii. Listarea cuvantului cheie in cadrul paginii site-lui poate sa fie facuta sub forma de: link, cuvant ingrosat, si sa apara spre exemplu in Alternate Text de la imagini (ALT), etc.

Infrastructura de legaturi intre pagini in cadrul site-ului

La Crearea Paginilor site-ului web trebuie sa avem in vedere ca paginile trebuie sa contina Link-uri interne intre pagini al caror nume de ancora sa fie un cuvant cheie pentru care este optimziata pagina destinatie.

WhatsAppIncarcare..

Conexiunea a fost inchisa. Va rugam sa reincarcati pentru a restabili functionalitatea.
Conexiunea a fost inchisa. Va rugam sa reincarcati pentru a restabili functionalitatea.

Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare.