Marketing Online si Intretinere Continua
Dupa Dezvoltarea Proiectului

Marketing online si intretinere website
Marketing-ul Online si Intretinerea continua au un rol important in promovarea pe internet pentru ca ajuta la mentinerea si cresterea pozitiilor in motoarele de cautare. Vei avea o imagine unitara, sustinuta de o echipa de specialisti care va avea grija de imaginea website-ului tau in mediul online.

Serviciul de marketing online si intretinere se adreseaza exclusiv clientilor ce realizeaza sau au realizat proiectele cu compania noastra.

Trebuie sa stii ca este foarte important ca procesul de promovare eficienta pe internet sa continue si dupa dezvoltarea proiectului pentru a spori notorietatea, dar si pentru a avea o crestere continua.

Marketing-ul Online si Intretinerea continua a site-ului tau constau in:

  • Creare si Optimizare Articole in Blogul Intern
  • Creare si Optimizare Externe de presa
  • Mentionare Site pe retelele de socializare
  • Creare, monitorizare si imbunatatire campanii pay per click : Google Ads, Facebook Ads, Google Remarketing, Facebook Remarketing
  • Modificari si imbunatatiri ale continutului site-ului web
  • Optimizare SEO Continua
Marketing Online
 

Articolele interne sunt postate in blogul de articole au rol de educare si ii putem invata pe clienti ceva nou despre evenimente, produse, servicii . Implicit se va mari traficul de pe website si postarea continua de artocole va creste continutul necomercial al site-ului web. Site-ul web va inregistra implicit o crestere in topul motoarelor de cautare, urmand ca mai apoi cresterea sa se converteasca in vanzari mai mari sau clienti mai multi.

Articolele externe sunt importante deoarece, odata ce site-ul dumneavoastra este inscris in site-uri de presa locala si nationala , cu link pe cuvintele cheie catre site, site-ul dumneavoastra va deveni automat mai cunoscut , va inregistra o crestere in topul motoarelor de cautare si implicit veti avea mai multi clienti sau vanzari mai mari.
 
Google Ads reprezinta una dintre cele mai accesibile metode de promovare online, avand ca si principal avantaj afisarea reclamelor in momentul in care vizitatorul deja doreste sa cumpere produsul/serviciul pe care il comercializezi. Google Ads fucntioneaza dupa sistemul "Pay Per Click". Reclamele PayPer Click reprezinta un sistem de publicitate prin care veti plati per click doar pentru clientii ce cauta pe motoarele de cautare, dau click si vor ajunge pe site-ul tau, spre deosebire de publicitatea clasica (TV, Radio). Scopul nostru este sa sa optimizam costurile per click astfel incat sa aducem cat mai multi clienti, iar dumneavoastra sa cheltuiti cat mai putini bani per click.

Google Remarketing este o metoda de publicitate online care te ajuta sa ajungi din nou in atentia celor care ti-au parasit site-ul fara a cumpara sau a indeplini un obiectiv. Reclama ta se va afisa pe site-urile pe care va naviga ulterior vizitatorul cum ar fi : site-urile de presa de interes public.
 
Remarketing

Facebook Remarketing este o metoda de publicitate online care te ajuta sa ajungi din nou in atentia celor care ti-au parasit site-ul fara a cumpara sau a indeplini un obiectiv. Reclama ta va fi afisata pe Facebook.

Facebook Ads reprezinta un sistem de publicitate pay per click prin Facebook cu ajutorul caruia notorietatea site-ului tau poate sa creasca si prin care poti castiga mai multi clienti.

Mentionarea site-ului pe social media (Facebook, Google sau Linked) este importanta deoarece cu cat site-ul taueste mentionat mai mult pe retelele de socializare, cu atat mai mult acesta devine mai popular si va creste in topul cautarilor motoarele de cautare..

Modificarile continue de pe site-ul tau constau in modificari de continut cum ar fi : adaugarea de noi produse, servicii sau pagini, editare poze si bannere, etc

Imbunatatirea continutului de pe site-ul tau consta in analize constante a continutului si propuneri de imbunatatire a continutului .

Abonamente marketing continuu

Cum functioneaza serviciul de marketing online ?

La inceputul perioadei, in urma discutiilor cu tine se realizeaza un plan pentru serviciile de marketing online prezentate mai sus si numai dupa ce este agreat de tine putem incepe executia lui.

Planul de marketing se realizeaza personalizat in functie de domeniul de activitate si in functie de: profilul clientului tau, evenimentele ce urmeaza, promotiile ce doresti sa le implementezi si produsele / serviciile pe care doresti sa te axezi in perioada curenta.

La finalul perioadei vom veni in intampinarea ta cu un raport ce prezinta rezultatele, activititatea noastra, analize si statistici cat si un plan pentru urmatoarea perioada.

Tipuri de Abonamente / Subscriptii

Exemple de abonamente pentru marketing online si intretinere continua:
 
Pachet Basic

Raportare : La 3 luni

Nr Ore / Luna: 10

Pachet Silver

Raportare : La 2 luni

Nr Ore / Luna: 16

Pachet Gold

Raportare : Lunara

Nr Ore / Luna: 24

Pachet Platinum

Raportare : La 2 saptamani

Nr Ore / Luna: 32

* Orele de lucru alese se distribuie pentru fiecare serviciu in functie de necesitati.
WhatsAppIncarcare..

Conexiunea a fost inchisa. Va rugam sa reincarcati pentru a restabili functionalitatea.
Conexiunea a fost inchisa. Va rugam sa reincarcati pentru a restabili functionalitatea.

Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare.