Dezvoltare aplicatii Web & Mobile Native Cluj-Napoca Romania

Iti prezentam mai jos tehnologiile si software-ul in care noi investim si de care vei beneficia pentru proiectarea, dezvoltarea, intretinerea si gazduirea proiectului tau web sau mobile.

Dynamics 365 Portal

Dynamics 365 Portal, Azure Dev Ops, Git

Prin intermediul Dynamics 365 Portal, Azure Dev Ops si Git ne poti transmite cazuri, intrebari, si cerinte folosindu-te de portalul nostru de suport tehnic pe toata durata dezvoltarii proiectului cat si in perioada de intretinere si mentantenanta si vei putea observa in timp real statusul cazului tau cat si solutionarea, moment in care vei fi instiintat printr-un email.

Dynamics 365 Portal

Dynamics CRM 365 

Iti vom prelua toate cerintele, informatiile si fisilerele si le vom organiza in CRM-ul Dynamics 365 sub forma de task-uri ce vor fi asignate echipei ce va dezvolta proiectul tau spre a fi realizate.

Sharepoint & Yammer 365

Sharepoint 365

Pentru a avea un loc comun in care sa discutam cu tine si unde membrii echipei ce vom dezvolta proiectul sa vada in timp util propunerile tale ne vom folosi de Yammer (o retea de socializare creata pentru proiectul tau) cat si de Sharepoint pentru a putea incarca si edita rapid documentele ce doresti sa ni le trimiti. 

Visual Studio

Visual Studio 

In dezvoltarea de aplicatii Web folosim mediul de dezvoltare Microsoft Visual Studio  ce este un mediu de dezvoltare performant si stabil.

Net Core & Blazor, Xamarin, ASP.NET, C#, MVC

Net Core & Blazor, Xamarin, Maui, ASP.NET, C#, MVC

In dezvoltarea logicii de business (Front End si Back End)  a aplicatiilor Web si Mobile folosim tehnologii si limbaje de programare Microsoft precum: C# , Net Core & Blazor, MVC , ASP.NET, Xamarin / Maui.

Dynamics 365 Portal

Java Script, JQuery, HTML si CSS

Folosidu-ne de limbajele de programare pentru Front-End: Javascript, Jquery, HTML si CSS ii vom oferi aplciatiei tale interactivitate, receptivitate si va functioneaza in toate browserele populare pe toate dispozitivele fie ele fixe sau mobile.

Microsoft SQL Server

Microsoft SQL Server Enterprise

Baza de date a proiectului va fi realizata in Microsoft SQL Enterprise Server , incepand cu faza de design pana la faza de implementare (Tables, Store Procedure, Transactions, Views, etc).

Microsoft Windows Server

Microsoft Windows Server

Aplicatiile Web Dezvoltate vor fi instalate pe sisteme de operare de ultima generatie Microsoft Windows Server in Cloud ce contin server: IIS (Internet Information Services).

WhatsAppIncarcare..

Conexiunea a fost inchisa. Va rugam sa reincarcati pentru a restabili functionalitatea.
Conexiunea a fost inchisa. Va rugam sa reincarcati pentru a restabili functionalitatea.

Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare.