Free cookie consent management tool by TermsFeed
 

Intrebari frecvente

 
Alege Softimpera pentru:
- Solutii Performante si Scalabile: Dezvoltam exclusiv aplicatii web si mobile Personalizate de inalta performanta cu incarcare Rapida ce pot gestiona volume mari de date si multi utilizatori concomitent ce sa te ajute in promovarea online si sa faca fata exigentelor actuale
- Servicii Complete: Oferim toate serviciile necesare de la Design grafic personalizat, Dezvoltare Software la Promovare si Gazduire
- Stabilitate: 14 ani de expertiza si activitate in dezvoltare software
- Experienta: 400 de aplicatii si site-uri web
- Rezultate: Vizibilitate avansata in motoarele de cautare
- Profesionalism: Echipa formata din specilisti si iti vom aloca pentru proiectul tau: project manager, grafician, ingineri programatori si specialisti pe promovare online
Ne adresam clientilor care doresc solutii unice, adaptate exact nevoilor lor, oferindu-le proiecte scalabile si personalizate care depasesc limitarile platformelor publice. Alegem aceasta abordare deoarece ne permite sa cream functionalitati avansate si sa livram un nivel superior de performanta si flexibilitate.
Noi, la Softimpera, am ales sa dezvoltam propria noastra platforma software. Fiind producatori de software (nu intermediari) si beneficiind de cunostinte si studii superioare, am dezvoltat si imbunatatim continuu aceasta platforma de peste 14 ani. Aceasta ne permite sa demaram orice proiect, indiferent de dimensiunea sa, economisind timp si buget si oferindu-ne control complet asupra functionalitatilor. Folosim, de asemenea, tehnologii fundamentale si consacrate precum .NET, C#, SQL Server, Blazor, si .NET MAUI pentru Android si iOS, asigurand astfel fiabilitatea si performanta proiectelor noastre.
Costul unui proiect personalizat pentru un site web sau o aplicatie variaza in functie de asteptarile, cerintele specifice ale clientului, domeniul de activitate si optiunile necesare. Ne adaptam bugetului clientului pentru a oferi solutii optime si eficiente. Cere o Oferta chiar acum!
Un site web de prezentare este o platforma online formata din mai multe pagini web care ofera informatii esentiale despre serviciile, produsele si alte detalii importante ale unei companii sau organizatii. Servește drept carte de vizita digitala, ajutand vizitatorii sa inteleaga oferta.» creare site web de prezentare.
Un magazin online este o platforma online / site de vanzari compusa din mai multe pagini web prin intermediul carora sunt prezentate produsele oferite, avand ca principal scop vanzarea acestora online prin intermediul cosului de cumparaturi. » realizare magazin online.
O aplicatie mobila Android sau iOS este un software creat special pentru a functiona pe dispozitive mobile care utilizeaza sistemele de operare Android (dezvoltat de Google) sau iOS (dezvoltat de Apple). Aceste aplicatii sunt proiectate pentru a oferi utilizatorilor recurenti functii precum push notification si experiente personalizate, de la retele sociale pana la aplicatii de productivitate si servicii de e-commerce, fiind accesibile prin intermediul Google Play Store pentru Android si Apple App Store pentru iOS.
Adaptarea site-ului pentru dispozitive mobile inseamna optimizarea designului si functionalitatilor unui site pentru a oferi o experienta de utilizare excelenta pe smartphone-uri si tablete. Aceasta implica utilizarea unui design responsiv, imbunatatirea vitezei de incarcare, ajustarea interfetei pentru ecrane tactile si asigurarea compatibilitatii cu diverse browsere mobile.
Promovarea web reprezita procesul prin care un site este facut cunoscut atat motoarelor de cautare, retelelor de socializare, blog-urilor cat si viitorilor potentiali clienti.» promovare pe internet.
Provine din engl: Search Engine Optimization ( Optimizare pentru motoare de cautare) si reprezinta optimizarea continutului (text, imagini, etc) a unei pagini web pentru a fi indexata de catre motoarele de cautare. Cu cat o pagina este mai bine optimizata cu atat exista sansa ca pagina sa fie listata pe primele pozitii in motoarele de cautare. » optimizare SEO.
Reclamele Sponsorizate - un serviciu de publicitate pay-per-click, bazandu-se pe ideea ca atunci cand un potential client realizeaza cautari pe internet, in functie de diferite cuvinte cheie, reclamele tale se afisaza la sectiunea de link-uri sponsorizate. Cand se da un click se percepe o mica taxa din bugetul zilnic.
O sectiune pentru administrare (CMS - Content Management System) este un ansamblu de pagini web care ii permite administratorului website-ului sa gestioneze continutul: editeze, stearga si sa adauge pagini, fisiere (poze, PDF-uri etc.), produse si servicii, fara a avea nevoie de cunostinte de programare.
Un domeniu reprezinta numele prin intermediul caruia site-ul web va fi lansat in executie, spre exemplu www.softimpera.ro lanseaza acest site in executie in browser.
Gazduirea (hosting-ul) este serviciul care asigura stocarea paginilor site-ului pe un server, astfel incat acestea sa poata fi accesate online. Serverul gazduieste fisierele site-ului si asigura disponibilitatea acestuia pe internet. » gazduire site web.

 
WhatsApp
Conexiunea a fost inchisa. Va rugam sa reincarcati pentru a restabili functionalitatea.

Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare.