Intrebari frecvente

 
Reprezinta un ansamblu de mai multe pagini web prin intermediul carora se vor prezenta serviciile prestate, produsele oferite cat si alte date necesare clientilor dvs. » creare site web de prezentare.
Reprezinta un ansamblu de mai multe pagini web prin intermediul carora se vor prezenta produsele oferite de dvs., avand ca principal scop vinderea produselor online » realizare magazin online.
Promovarea web reprezita procesul prin care un site este facut cunoscut atat motoarelor de cautare, retelelor de socializare, blog-urilor cat si viitorilor potentiali clienti ai firmei dvs.» promovare web design.
Provine din engl: Search Engine Optimization ( Optimizare pentru motoare de cautare) si reprezinta optimizarea continutului (text, imagini, etc) a unei pagini web pentru a fi indexata de catre motoarele de cautare. Cu cat o pagina este mai bine optimizata cu atat exista sansa ca pagina sa fie listata pe primele pozitii in motoarele de cautare. » optimizare SEO.
Reprezinta un ansamblu de pagini web prin intermediul carora se pot realiza operatii de editare, stergere, adaugare a
- paginilor site-ului
- fisierelor (poze, pdf-uri, etc)
- produselor
- serviciilor de catre orice persoana din cadrul firmei, fara a fi nevoie de cunostinte de programare.
Nu se pot stabili preturi exacte pentru realizarea unui site web, pretul variaza de la proiect la proiect. Pretul unui site web poate varia:
- in functie de cerintele beneficiarului
- in functie de afacerea care se doreste a fi promovata
- in functie de serviciile si produsele pe care le ofera beneficiarul
- in functie de modulele aditionale pe care clientul le doreste
Cat costa un site Web ?
Un domeniu reprezinta numele prin intermediul caruia site-ul dvs. va fi lansat in executie, spre exemplu www.softimpera.ro lanseaza acest site in executie.
Gazduirea (Hosting-ul) reprezinta serverul in spatiul caruia vor fi adaugate paginile site-ului dvs. pentru a putea fi accesate de pe internet. » gazduire site web.
Legaturile/Reclamele Sponsorizate - un serviciu de publicitate pay-per-click, bazandu-se pe ideea ca atunci cand un potential client realizeaza cautari pe internet, in functie de diferite cuvinte cheie, reclamele dvs. se afisaza la sectiunea de legaturi sponsorizate. Cand se da un click se percepe o mica taxa din bugetul zilnic.

 
WhatsAppIncarcare..

Conexiunea a fost inchisa. Va rugam sa reincarcati pentru a restabili functionalitatea.
Conexiunea a fost inchisa. Va rugam sa reincarcati pentru a restabili functionalitatea.

Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare.