»
Servicii » Platforma B2B Distributie

Platforma B2B Distributie - Magazine online B2B - Feed De Produse - Drop Shipping - EcommerceB2B DistributieO aplicatie B2B este o platforma de comunicare intre un Distribuitor / Importator / Producator si un Revanzator prin intermediul unei aplicatii web unde sunt prezentate produsele oferite pentru distributie. Produsele se pot importa automat din orice program de gestiune in orice format chiar si Excel cu conditia ca programul de gestiune sa exporte un Excel ce sa detina minim urmatoarele coloane: Cod, Pret, Stoc.

Revanzatorii ( magazine fizice sau magazinele online) isi creaza un cont in platforma (Date Fiscale, Date de contact, Date de livrare).

Revanzatorii ( Aprobati ) se conecteaza la platforma cu un user si o parola unde pot vizualiza, descarca stocul de produse actualizat si pot efectua comenzi online.
Platforma B2B
Platforma va ajuta distribuitorul sa isi extinda activitatea catre www.

Platforma are inclus suportul necesar pentru conceptul de "drop shipping" prin care distribuitorul livreaza marfa catre clientul final in numele Revanzatorului, economisindu-se astfel costurile de transport cat si timpul de livrare .

Platformele B2B  se proiecteaza si dezvolta personalizat de la zero (fara a ne folosi template-uri) in functie de nevoile domeniului de activitate, nu au nici o limita in utilizare, dupa finalizare nu necesita abonamente pentru folosirea lor si vei beneficia de o platforma proprie scalabila si extensibila creata pentru tine prin care avem solutii pentru implementarea tuturor cerintelor, ideilor si planurilor tale.

Vei benefica de cele mai tehnologii in implementarea magazinului online B2B:

  • Plan pentru proiectare si dezvoltare personalizata
  • Il vei putea accesa de oriunde
  • Adaptat Responsive pentru toate browserele cat si pentru dispozitivele mobile
  • Gazduire in Cloud
  • Certificat de Securitate SSL
  • Backup Georedundant pe mai multe continente si protectie a datelor

Vom analiza cerintele tale si in functie de domeniul de activitate vom veni in intampinarea ta cu propuneri de module si optiuni ce poate sa le contina magazinul online B2B.

Module Posibile Intr-o Platforma B2B E-commerce:


  • Export Feed-uri: XML, Excel, CSV sau Json
  • Integrare cu orice ERP ( Comenzi, Facturi)
  • Import Stoc Produse din ERP (Program de Gestiune) prin Excel , XML, CSV sau Json
   

Cere oferta platforma distributie B2B

Galerie Foto